HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Yrttivoima Sähköinen videokirja - Frantsila

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yrttivoima Sähköinen videokirja - Frantsila

Markkinoija:Frantsila
39,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Frantsilan Luomuyrttitilan vehmaissa maisemissa tuotettu videokirja tarjoaa löytöretken hyvinvoinnin lähteille ja toimii hyvän elämän reseptinä. Videokirja sisältää 280 sivua tietoa luonnollisesta terveyden ylläpidosta sekä yli tunnin videoituja Virpin ohjeita ja käytännön reseptejä esim. yrttien kuivaus ja yrtti-tippojen valmistaminen. Videokirja on fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin moderni tulkinta ja innostava elämäntapaohje länsimaiselle ihmiselle, joka painiskelee usein stressin ja kiireen keskellä. Kasvit luovat ja vahvistavat vitaalisuuttamme. Ne tasapainottavat ja edistävät terveyttä monipuolisesti muiden terveiden elämäntapojen kanssa.


Yrttivoima -videokirja on käytettävissä tietokoneeseen liitettävänä ”videotikkukirjana” –digitaalisena sisältökokonaisuutena. Videokirja on sähköinen tekstin, kuvien, äänien ja videoiden yhdistelmä. Sitä käytetään lukemalla tekstiä kuin kirjasta ja käynnistämällä eri sivuilta aiheeseen liittyviä videotieto-osioita.


Ohelmistovaatimukset:
- Tietokone, joka sisältää USB2.0-portin
- Käyttöjärjestelmä: Macintosh, Linux tai Windows
- Selain: Firefox, Safari tai Internet Explorer
- Adobe Flash Player.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
<