HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle voide 50ml - Hankintatukku

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle voide 50ml - Hankintatukku

Markkinoija:Hankintatukku
24,20 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Elinvoimaa ja nuorekkuutta ihollesi
*Tasoittaa ryppyjä
*Palauttaa ihon kiinteyden
*Lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta
Hyaluronihappo auttaa tasoittamaan ryppyjä ja juonteita sekä hidastaa kääntymisen merkkejä iholla. Hyaluronihapon määrä elimistössä vähenee iän myötä, minkä seurauksena ihon vedensitomiskyky vähenee.Hyaluronihapon luonnollista vähentymistä voi korvata hyaluronihappoa sisältävällä ravintolisällä. Hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen kiinteänä. Ihmiskehossa hyaluronihappoa on mm.kudoksissa, silmissä ja nivelissä.
Tulokset alkavat näkyä yleensä 1–2 kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta, kun hyaluronihapon pitoisuus elimistössä lisääntyy. Iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä laktoosia, hiivaa, sokeria tai gluteenia.
Sisältää:Aqua, Glycerin, Gluconolactate (and) Sodium Benzoate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate (and) Cetyl Palmitate (and) Sorbitan Palmitate, Simmondsia Chinensis, Isopropyl Jojobate, Squalane, Ammonium Acrylodimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone, Sodium hyaluronate, Lecithin (and) Tocopheryl Acetate (and) Caprylic /Capric Triglyceride (and) Ubiquinone (and) Alcohol, Saccharomyces Lysate Extract, Parfum
Käyttöohje:Levitä voidetta aamuin illoin puhtaalle iholle
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
E