Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Viridian Soul Food luomu viherseos 90 kaps

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Viridian Soul Food luomu viherseos 90 kaps

Markkinoija:Viridian
25,90 €
431,67 € / kg
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Huikea luomuviherseos kapselissa!
Soul Food luomu viherseos antaa elinvoimaa ravinto- ja klorofyllirikkaista vihreistä: spirulina, chlorella, vehnänoras, ohranoras, sinimailasen lehti ja Seagreens® -merilevä. Sopii myös erilaisten puhdistuskuurien yhteyteen. Saatavilla sekä jauheena että kapselina.

Lue lisää Viridian -tuotesarjasta.

Sisältää:Spirulinalevä, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), vehnänoras, ohranoras, sinimailasenlehti, Seagreens®-merilevä, chlorellalevä.

Spirulina alg, Hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), vetegräs, korngräs, alfalfa blad, Seagreens® alg, chlorella alg.

Vuorokausiannos sisältää (1–3 kapselia)| Dygnsdosen innehåller (1–3 kapslar)

Spirulinalevä | spirulina alg …………………………………………...125–375 mg
Vehnänoras | vetegräs …………………………………………………..88–264 mg
Ohranoras | korngräs…............................................................................88–264 mg
Sinimailasenlehti | alfalfa blad …………………………………………88–264 mg
Seagreens® merilevä | Seagreens®-alg………………………………….50–150 mg
sisältäen jodia | innehåller jod ………..........................................35–105 µg
Chlorellalevä | chlorella alg ……………………………………………. 38–114 mg

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.
Käyttöohje:1–3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.
1–3 kapslar om dagen i samband med måltid.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Sopivuudesta kilpirauhaslääkityksen yhteydessä keskusteltava lääkärin kanssa.

Rekommenderad dygnsdos får ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livstil. Det är viktigt med tillräckligt intag av vätska vid användning av kosttillskottet. Förvaras på torr och sval plats utom räckhåll för små barn. Rekommenderas ej vid graviditet och amning. Rädfråga läkare om du har sköldkörtel medicinering.
Lisätiedot
Viridianin lähtökohtana toimiva ravintolisäsarja, joka täyttää korkeimmat mahdolliset eettiset kriteerit sekä hyväntekeväisyysrahan kerääminen lapsille ja ympäristölle. Viridian onkin johtava eettisten vitamiinien brändi. Tämä tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioonottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Eettisyys kulkee mukana koko tuoteprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Taatusti geenimanipuloimatonta, säteilyttämätöntä ja 100% aktiivista sisältöä ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita (ei myöskään sokeria, väriaineita tai lisättyjä makuaineita). Ei eläinkokeita, koska tuotteisiin käytetään raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria. Viridian on hyväsydäminen yritys, joka on sitoutunut ravintolisäsarjassaan rehellisyyteen, laatuun ja innovatiivisuuteen.