Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Viridian magnesiumsitraattijauhe 150 g (Magnesium Citrate powder)

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Viridian magnesiumsitraattijauhe AITO-kaupasta

Viridian magnesiumsitraattijauhe 150 g (Magnesium Citrate powder)

Markkinoija:Viridian
21,10 €
140,67 € / kg
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Magnesium, jonka voit juoda!


- nestemäinen muoto helpottaa imeytymistä
- neutraali maku
- riittoisa: puoli teelusikkaa on 375 mg magnesiumia

Huippusuosittu 100 % nesteeseen liukeneva ja neutraalin makuinen magnesiumsitraattijauhe, joka ei kihise eikä kohise. Sekoita nesteeseen (vesi tai mehu) ennen käyttöä (ei suoraan suuhun). Sisältää ainoastaan magnesiumia: ei lainkaan sokeria tai lisäaineita!

Sopii erityisesti heille, joille tablettien nieleminen on hankalaa.

Magnesium on hyväksi mm. lihaksille, hermostolle ja luustolle, sekä se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kokeile ottaa magnesiumia illalla noin paria tuntia ennen nukkumaan menoa, jolloin se voi rauhoittaa yöunia.

Lue lisää vastuullisesta Viridian-tuotesarjasta!

Sisältää:Vuorokausiannos (2,5 g) sisältää:

Magnesiumia 375 mg (magnesiumsitraatti)

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.
Käyttöohje:2,5 g (½ tl) kerran päivässä sekoitettuna veteen tai mehuun. Lisää jauhe kuivan juomalasin pohjalle ja kaada neste sen päälle (ei suoraan suuhun). Näin varmistat tasaisen sekoittumisen.
Sekoita jauhe aina nesteeseen ennen käyttöä!

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa.
Lisätiedot
Viridianin lähtökohtana toimiva ravintolisäsarja, joka täyttää korkeimmat mahdolliset eettiset kriteerit sekä hyväntekeväisyysrahan kerääminen lapsille ja ympäristölle. Viridian onkin johtava eettisten vitamiinien brändi. Tämä tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioonottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Eettisyys kulkee mukana koko tuoteprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Taatusti geenimanipuloimatonta, säteilyttämätöntä ja 100% aktiivista sisältöä ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita (ei myöskään sokeria, väriaineita tai lisättyjä makuaineita). Ei eläinkokeita, koska tuotteisiin käytetään raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria. Viridian on hyväsydäminen yritys, joka on sitoutunut ravintolisäsarjassaan rehellisyyteen, laatuun ja innovatiivisuuteen.