HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Uni Magnesiumvoide Junior 135 ml - Nordic Health Sprays

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Uni Magnesiumvoide Junior 135 ml - Nordic Health Sprays

Markkinoija:Nordic Health Sprays
23,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Uni Magnesiumvoide Junior, 135ml

Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Uni magnesiumvoide Junior! Uni magnesiumvoide Junior on tärkeä osa illan nukkumaanmeno rutiineja ja se on kehitetty erityisesti lasten rauhalliseen ja syvään uneen sekä edesauttamaan säännöllistä unirytmia. Loistava myös lasten kasvukipuihin.

Magnesium on luonnollinen relaksantti, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Nordic Health Uni magnesiumvoide Junior auttaa rentouttamaan lihaksia sekä helpottaa lihasjännitystä ja näin edesauttaa hyvää unen laatua. Rentouttava yhdistelmä Magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa.

Uni Magnesiumvoide Junior soveltuu yksivuotiaille ja vanhemmille lapsille ja sen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rahoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin.
Sisältää:Ainesosat:
Aqua (water), dicaprylyl ether, dicaprylyl carbonate, PEG-30 dipolyhydroxystearate, glycerin, magnesium chloride, benzylalcohol, cera alba (beeswax), phenoxyethanol, tocopherylacetate, lavandula angustifolia (lavender) oil, anthemis nobilis (chamomile) fl ower oil, linalool, limonene.

Yksi teelusikka sisältää 37mg 100% luonnollista magnesiumia.

Ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita.
Käyttöohje:Hiero hellävaraisesti 4 pumppausta Uni Magnesiumvoide Junioria lapsesi puhtaalle, kuivalle iholle n. 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Suosittelemme hieromaan jalat ja vatsanalueen. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen.

Dermatologisesti testattu ja sopii herkemmällekin iholle.


Lisätiedot
U