Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Tri Tolosen Lepicol 350g - Midsona

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Tri Tolosen Lepicol 350g - Midsona

Markkinoija:Midsona
16,20 €
46,29 € / kg
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus
Lepicol tekee hyvää vatsalle

Lepicol sisältää kolmea suolistossa vaikuttavaa ainesosaa: psyllium-siementen kuorta, inuliinia ja maitohappobakteereita. Valmiste lisää ravintokuitujen saantia ja parantaa suoliston bakteerikantaa ja pitää yllä luonnollista suolentoimintaa. Lepicol sopii niin säännölliseen, kuuriluontoiseen kuin matkakäyttöönkin.
Lepicolia käytetään jo yli 20 maassa. Jokaisen ihmisen olisi hyvä ottaa Lepicolia myös antibioottikuurin aikana ja sen jälkeen.
Lepicol sisältää tarkoin harkitussa suhteessa kolmea suolistossa vaikuttavaa aineryhmää:
psyllium-siementen kuorta, fruktaaneja, maitohappobakteereita

Lepicol on kuivaa jauhetta, joka sekoitetaan veteen, jogurttiin, mehuun tai muuhun nesteeseen. Lepicolin kolmella ainesosalla on suolessa synerginen, toisiaan tehostava yhteisvaikutus. Jauheessa on miellyttävä neutraali maku ja tuoksu.

Psyllium-kuidut muodostavat veden (nesteen) kanssa pehmeää kasvilimaa (geeliä), joka kasvattaa suolen sisältöä eli ulostemassaa, venyttää ja puhdistaa suolen limakalvoja ja niiden kaikkia nurkkia ja kulmia. Geeli on myös erinomainen kasvualusta Lepicolin sisältämille maitohappobakteereille.

Fruktaanit (inuliini ja frukto-oligosakkaridit, FOS) toimivat kuitujen lailla, mutta lisäksi nekin ovat oiva bifidogeeninen eväspaketti maitohappobakteereille, jotka käyttävät FOS:ia ravintonaan. Siten ne lisäävät ja muodostavat hyviä kolonioita suolen limakalvolla.

Lepicolin mikään ainesosa ei imeydy suolesta vereen, vaan ne pysyvät ja kulkevat eteenpäin ja vaikuttavat suolistossa. Jätteet poistuvat luonnollista tietä. Lepicol ei nosta verensokeria eikä aiheuta riippuvuutta.

Lepicolia voi ottaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joku haluaa ottaa sitä aamulla, joku toinen illalla. Suosittelemme, ettei Lepicolia otettaisi puolta tuntia (30 min) lähempänä lääkkeiden ottamista (siis ei ennen, yhtaikaa eikä heti jälkeen).

Antibioottien ja Lepicolin oton välillä tulisi pitää 3 tunnin tauko, etteivät antibiootit tapa Lepicolin hyviä bakteereja. Lepicol ei sinänsä estä minkään lääkkeen toivottua vaikutusta, mutta se voi viivästyttää sen esilletuloa.

Lepicol on ravintolisä, siis elintarvike. Elintarvikkeet ovat turvallisia eivätkä ne aiheuta sivuvaikutuksia. Alussa jotkin Lepicolin käyttäjät voivat kokea lisääntynyttä kaasunmuodostusta suolessa, mutta se menee yleensä nopeasti ohi, kun suoli tottuu Lepicoliin. Tarvittaessa annosta voi pienentää, kunnes suolisto tottuu käyttöön.

Lepicol ei sisällä sokeria (glukoosia), gluteenia, laktoosia eikä fytaatteja. Muistutamme vielä, ettei mikään Lepicolin ainesosa imeydy vereen, vaan ne kaikki toimivat ainoastaan suolistossa.Tuote saattaa sisältää minimaalisen pieniä maito- tai soijajäämiä.


Ei sivuvaikutuksia
Sisältää:Ravintoaineet / vuorokausiannos (10-20 g)
Psyllium-kuorijauhetta, 6,9-13,8 g
Inuliinia, 3-6 g
Maitohappobakteereita (1,2-2,4 miljardia bakteeria), 0,1-0,2 g
Käyttöohje:Lepicolia annostelllaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Suosittelemme aloittamaan 2 kukkuraisella teelusikallisella 2 kertaa päivässä. Siis 4 teelusikallista vuorokaudessa. Myönteisten vaikutusten ilmaannuttua osa käyttäjistä puolittaa annoksen tai vähentää sen jopa yhteen teelusikalliseen, osa taas tarvitsee aloitusannostusta pitempään. Jatkossa joillekin ihmisille voi riittää 2-3 teelusikallista viikossa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.