HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Tone 120 tabl - New Nordic

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Tone 120 tabl - New Nordic

Markkinoija:New Nordic
43,30 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
HYVÄKSI KUULOLLE
Tone™ tabletit on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tukea kuulon toimintaa ja tasapainoon liittyvää normaalia elektrolyyttitasapainoa sekä neurotransmissiota. Tableteissa on mm. tattaria, mustikkaa ja magnesiumia. Magnesium ylläpitää hermoston normaalia toimintaa, tervettä elektrolyyttitasapainoa sekä neurotransmissiota.

Sisältää:Stabilointiaineet (dikalsiumfosfaatti, trikalsiumfosfaatti), kaliumsitraatti, tattariuute, magnesiumoksidi, mustikkauute, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), pintakäsittelyaineet (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), humalauute, galangajuuriuute, kantaja-aine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), nikotiiniamidi.
Ei lasten ulottuville. Ei raskaana oleville ja imettäville. Jos otat reseptilääkkeitä, muista kysyä lääkäriltäsi tuotteen yhteensopivuutta muiden lääkkeittesi kanssa.
Käyttöohje: 2 tablettia päivässä aterian yhteydessä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
H