HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Super Alfalipoiini 120 tabl - Bioteekki

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Super Alfalipoiini 120 tabl - Bioteekki

Markkinoija:Bioteekki
31,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Ikääntymistä vastaan
Alfalipoiinihapon käyttö ravintolisänä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi – eikä aiheetta, sillä se on hyvin monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin.
Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa, mutta vain välttämättömimpiin solutoimintoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Lisäksi sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä.
Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa.

Sisältää:Alfalipoiinihappo
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi)

Vaikuttavat aineet 1 tabl. 2 tabl.
Alfalipoiinihappo 250 mg 500 mg

Vegaaninen.
Käyttöohje:Annostus 1–2 kapselia päivässä ; niellään kokonaisina runsaan veden kera. Herkkävatsaisille suositellaan valmisteen ottamista ruokailun yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
I