HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Sos Health Liposomi C-vitamiini 30 x 4ml - Polar Pharma

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Sos Health Liposomi C-vitamiini 30 x 4ml - Polar Pharma

Markkinoija:Polar Pharma
43,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
C-vitamiinilla on monia tehtäviä elimistössä: Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa. Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Liposomimuotoisessa valmisteessa vitamiinimolekyylit kapseloidaan luonnollisista fosfolipideistä valmistettuihin liposomeihin. Liposomit suojaavat ravintoaineita tuhoutumiselta ruuansulatusjärjestelmässä. Liposomimuotoiset vitamiinit rakentuvat samoista osasista kuin solukalvot (fosfatidyylikoliini).

Liposomi C-vitamiinissa on helppokäyttöinen annostelu. Se on myös hyvänmakuinen ja riittoisa. Yhdessä annoksessa on 1000 mg C-vitamiinia ja 400 mg fosfatidyylikoliinia. Yksi pakkaus sisältää 30 annosta (30x4 ml)
Sisältää:Puhdistettu vesi, C-vitamiini (natriumaskorbaattina ja askorbiinihappona), ksylitoli, GMO-vapaa auringonkukka lesitiini, ananaksenaromi (aromiainen), klyseroli, ksantaanikumi, kaliumsorpaatti (säilöntäaine), stevia, tokoferoliyhdiste (d-alfa-tokoferoli).

Ingredienser: Renat vatten, Vitamin C, xylitol, stevia, ananas smak, GMO-fri solros lecitin, glycerol, kaliumsorbat, xantangummi, stevia, tokoferolkoncentrat.
Käyttöohje:1 easysnap-pakkaus päivässä.

Sisältää 1000mg (1250% vuorokautisen saannin vertailuarvosta) C-vitamiinia.

Dosering: Pressa innehållet i ett paket i munnen (4ml=1000 mg C-vitamin 1250%) och dricka vatten eller juice om det behövs. För bästa resultat njuta av produkten på en tom mage minst 15 minuter innan du äter. Rekommenderad dos bör inte overskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstill. Förvaras oåtkomligt för små barn.
Ilmoitettua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Säilytetään huoneenlämmössä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Lisätiedot
C