HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Sonett Tahraspray 100 ml - Itu Biodyn

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Sonett Tahraspray 100 ml - Itu Biodyn

Markkinoija:Itu Biodyn
5,40 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Vesipesun kestävien tekstiilien tahranpoistoon. Luonnon tehoaineet tiiviissä muodossa rasva-, kuulakärkikynä- ja ruokatahroja vastaan. Suihkemuotoisena levittyy hyvin tahralle. Tuote on kehitelty herkkiä silkki- ja villatekstiileitä varten, mutta sitä voi toki käyttää myös puuvillalle ja erilaisille sekoitekuiduille.

Quillaja saponaria on Etelä-Amerikassa yleinen puu, jonka kuoressa on pesevää ja vaahtoavaa saponiinia. Kuorta uuttamalla on saatu vegaaneillekin sopiva tehoaine.

pH -arvo: (20° C) (5 g/l H2O) noin 8-8.5

Ympäristöystävälliset Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.
Sisältää:sokeritensidi, kasveista tislattu alkoholi, glyseriini, Panamapuunkuoriuute* (Quillaja saponaria), sitraatti, haihtuva laventeli*- ja salviaöljy*, palsami*, elävöitetty vesi.
Käyttöohje:Testaa ensin värinpitävään tai piilossa olevaan kohtaan. Suihkauta tahralle, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pese sitten tekstiilin ohjeen mukaan.
Lisätiedot
V