HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Sonett Konetiskikirkastaja 500 ml - Itu Biodyn

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Sonett Konetiskikirkastaja 500 ml - Itu Biodyn

Markkinoija:Itu Biodyn
7,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Sulfatoitu risiiniöljy, alkoholi ja sokeritensidi vähentävät veden pintajännitystä, siten huuhteluvaiheessa vesi irtoaa astioista helposti. Lopputuloksena on kirkaat astiat, ilman vesivalumajälkiä.
Ympäristöystävällisen Kirkasteen käyttäminen ei lisäkuormita ympäristöä tai vesistöä, sillä kaikki valmistuksen raaka-aineet ovat luonnosta luontaisesti löytyviä yhdisteitä ja mikro-organismien helposti käsiteltävässä muodossa. Esimerkiksi tuotteen sisältämä kasviperäinen alkoholi muuttuu hiilidioksidiksi ja vedeksi.

pH -arvo: (20° C) ( 5 g/l H2O ) noin 6 -7

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.

Sisältää:Valmistusaineet: sulfatoitu risiiniöljy, kasveista tislattu alkoholi (etanoli), sokeritensidi, elävöitetty vesi.
Käyttöohje:Pidä kirkastusainesäiliö täynnä. Säädä annostus kuusiportaisessa säädössä kohtaan 2-3. Mikäli astioiden pinta on pesun jälkeen tahmea, on kirkastusaineen annostus liian suuri. Mikäli puolestaan näkyy valkoisia valumajälkiä tai harmaata lasin pinnassa, lisää annostusta.
Lisätiedot
S