HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
- 20%
Skingain seerumi 30 ml - Immitec - AITO hyvän olon kauppa

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Skingain seerumi 30 ml - Immitec - AITO hyvän olon kauppa

Skingain seerumi 30 ml - Immitec

Markkinoija:Immitec

Normaali hinta: 39,90 €

Erikoishinta: 31,90 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Uutuus! Skingain Serum; ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille


Skingain seerumi tekee ihon vahvemmaksi, kiinteämmäksi ja pehmeämmäksi. Se antaa syvälle ulottuvan ja pitkäkestoisen kosteutuksen ja parantaa ihon uudistumista. Skingain Serum myös vähentää ihon juonteita ja tekee ihon näkyvästi kiinteämmäksi ja nuoremmaksi.


Ihonhoidossa on aina tehokkainta yhdistää sisäinen ja ulkoinen hoito. Kannattaa siis nauttia sisäisesti Skingain plus -kollageenivalmistetta, joka sisältää 1. ja 2. tyypin kollageenia sekä Pycnogenolia ja ulkoisesti Skingain seerumia.

Sisältää:Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, PEG-60 Almond Glycerides, Bifida Ferment Lysate, Steareth-20, Argania Spinosa Kernel Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Hyaluronic Acid, Biosaccharide Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Carbomer, Xanthan Gum, Lactic Acid, Decylene Glycol, o-Cymen-5-ol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Chlorohexidine, Digluconate, Parfum.
Käyttöohje:Sivele seerumia päivittäin puhtaalle iholle. Seerumia voidaan käyttää iholla sellaisenaan tai normaalin ihovoiteen pohjana.
Lisätiedot
Skingain seerumi 30 ml - Immitec