Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
SkinGain Professional 120 tabl - Immitec Luontaistuotteet

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

SkinGain Professional 120 tabl - Immitec Luontaistuotteet

Markkinoija:Immitec
43,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Kollageenia, vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia sisältävä ravintolisä. A-, B2- ja C-vitamiinit sekä biotiini, sinkki ja kupari osallistuvat ihon normaalin kunnon ylläpitämiseen.
Sisältää:Hydrolysoitu l tyypin kollageeni (naudan nahasta), sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), hydrolysoitu ll tyypin kallogeeni (kanan rustosta), sinkkiglukonaatti, askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (dikalsiumfosfaatti ja piidioksidi), emulgointiaine (magnesiumstearaatti), pintakäsittelyaineet (titaanidioksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa ja glyseroli), viinirypäleensiemenuute, D-kalsiumpantotenaatti, D-alfa-tokoferyylisukkinaatti, kupariglukonaatti, L-seleenimetioniini, retinyyliasetaatti, ridoflaviini ja D-buotiini.
Käyttöohje:2 tablettia aamuin illin. Suositeltua vuorokausiannosta (4 tablettia) ei saa ylittää. Säilytettävä kuivassa, huoneenlämmössä, pienten lasten ulottuamttomissa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
K