HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
SkinMood Make-up blender Meikkisieni "tatti" 1 kpl - Hyvän Olon Maailma

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

SkinMood Make-up blender Meikkisieni "tatti" 1 kpl - Hyvän Olon Maailma

Markkinoija:Hyvän Olon Maailma Oy
9,20 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
SkinMood Make-up Blender(“tatti”)2 eri mallia.
Make-up Blenderinainutlaatuinen koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Ihon pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan. Se sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (CC-voide, fluidin, voide, peitevoide) sekä puutereiden (kivi-ja irtopuuteri, meikkipuuteri) sekä mm. mineraalimeikin ja poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi olla voidemainen tai puuterimainen ja sientä voi käyttää kosteana tai kuivana. Lateksiton E-vitamiinia sisältävä meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille. Hypoallergeeninen ja hajuton. Maatuvana se on ekologisempi vaihtoehto kuin muut meikkisienet.
Sisältää:SkinMood meikkisieni
Käyttöohje:1)Kostuta sieni vedellä(jos käytät voidemaisia tuotteita) tai käytä sitä kuivana (puuterimaiset tuotteet).
2)Purista ylimääräinen vesi pois. Sen lisäksi voit vielä laittaa sienen kasvopyyhkeen sisään ja puristella sitä muutaman kerran. Näin sienestä tulee sopivan kostea.
3)Sipaise meikkivoidetta kasvoille sormin tai siveltimellä ja levitä/tasoita se sienellä taputellen. Käytä pyöreää osaa otsalla, leualla ja poskilla ja kapeaa kärkeä silmien, nenän ja suun ympärillä (nenänpielet, näppylät yms.). 4)Peseminen: Kostuta sieni lämpimällä, ei kuumalla vedellä (sienen rakenne kärsii liian kuumasta) puristelemalla sitä pari kertaa juoksevan veden alla. Pyöräytä kostea sieni sen jälkeen palasaippuassa, vaahdota saippuaa pyörittelemällä peukaloa sienen pinnalla ja puristele sitä hellävaaraisesti ikään kuin yrittäisit puristaa sen sisältä jotain ulos. Näin meikkivoide lähtee sienestä parhaiten. Huuhtele ja purista ylimääräinen vesi pois. Jätä kuivumaan ilmavasti.
Sieni kestää käytössä useita kuukausia. Kun se menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä, on aika vaihtaa uusi sieni.
Lisätiedot
S