HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Skin Care Collagen Filler 60 tbl - New Nordic

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Skin Care Collagen Filler 60 tbl - New Nordic

Markkinoija:New Nordic
33,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus

Uudistunut koostumus! Ainesosiin on lisätty vehnäkeramidiuute, joka lisää ja parantaa tuotteesta saatavia hyötyjä. Tarkista myös annostus!


Pehmeämpi ja kimmoisampi iho, tukee ryppyjen ennaltaehkäisyä. Skin Care Collagen Filler -tableteissa on merikaloista saatavaa kollageenia, joka on hyvin samanlaista kuin mitä ihossamme on luonnostaan. Valmiste sisältää myös granaattiomenaa, tomaattia ja astaksantiinia (luonnollinen karotenoidi). C-vitamiini edistää sekä solujen suojautumista hapettumisstressiltä että normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Hyvä kollageenituotanto ylläpitää ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee ryppyjä.


Kliininen avoin tutkimus, johon osallistui 21 iältään 30–60-vuotiasta naista, osoitti ihon selvää paranemista 28 vuorokaudessa ja vielä selkeämpiä vaikutuksia 56 vuorokauden käytön jälkeen. Tutkimuksen mukaan
- iho oli kimmoisampi 28 vuorokauden käytön jälkeen ja vielä selkeämmin 56 vuorokauden käytön jälkeen
- iho oli kiinteämpi 28 vuorokauden käytön jälkeen ja vielä selkeämmin 56 vuorokauden käytön jälkeen
- ihossa oli vähemmän ryppyjä jo 14 vuorokauden käytön jälkeen
- iho tuntui pehmeämmältä jo 14 vuorokauden käytön jälkeen.


Lue Luontaistuntija-lehden artikkeli tuotteesta

Sisältää:Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kollageeni (kalasta), granaattiomenauute (Punica granatum L.), levä (Haematococcus pluvialis L.), tomaattiuute (Lycopersicon esculentum L.), vehnäkeramidiuute (Triticum aestivum L.), C-vitamiini (l-askorbiinihappo), kiillotusaineita (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), kantaja-aine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa),
paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), väriaineita (punajuuriväri, ammoniummenetelmän sokerikulööri), mustapippuri (Piper nigrum L.), perunatärkkelys.
Käyttöohje:4 tablettia päivässä (2 aamuin, 2 illoin) 8 viikon ajan.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
<