HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
SininenUni Melatoniini 1mg 60 tabl - Terveyskaista

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

SininenUni Melatoniini 1mg 60 tabl - Terveyskaista

Markkinoija:Terveyskaista
15,40 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Toimitus 5 – 7 arkipäivän kuluessa

TAI
Kuvaus
Hyvän unen edistäjä!

- Sisältää 1 mg melatoniinia/tabl.
- Parantaa unen laatua
- Helpottaa aikaerorasitusta
- Vuorotyötä tekeville
- Auttaa nukahtamaan luonnollisella tavalla

Melatoniini on elimistössä luontaisesti esiintyvä "pimeähormoni" ja ihmisen elimistössä sitä erittyy pääasiassa aivojen ympäröimästä käpyrauhasesta. Melatoniinin eritys lisääntyy pian pimeyden tulon jälkeen, on huipussaan kello 02–04 välillä aamulla ja vähenee yön loppupuolella. Melatoniinia erittyy vähemmän, jos ihmisellä on stressiä tai hän käyttää bentsodiatsepiinien kaltaisesti vaikuttavia lääkkeitä (esim. nukahtamislääkkeet) tai beetasalpaajia tai alkoholia.

Melatoniini muistuttaa kemialliselta rakenteeltaan serotoniinia ja serotoniini toimiikin melatoniinin esiasteena. Suun kautta nautittu melatoniini ei vaikuta elimistön serotoniinipitoisuuksiin.

Melatoniini auttaa toimpumaan myös jetlagin aiheuttamasta väsymyksestä.
Sisältää:Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriukarboksimetyyliselluloosa) paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuola, piidioksidi), melatoniini.
Käyttöohje:Viivästynyt unijakso:

Melatoniini auttaa nukahtamaan nopeammin, kun unen tulo on viivästynyt. Ota 1 tbl (1 mg) iltaisin n. tunti ennen nukkumaan menoa säännöllisesti samaan aikaan iltaisin n. kahden viikon ajan.

Aikaerorasitus eli jetlag:

½ – 5 tablettia iltaisin ennen nukkumaan menoa auttaa lievittämään aikaerorasituksen aiheuttamia tuntemuksia. Ensimmäinen annos otetaan kohdemaassa illalla ja annostelua jatketaan muutamana iltana kunnes aikaerorasituksen tuntemukset ovat väistyneet
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
H