HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Seleq 100 µg 60 tbl - Hankintatukku

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Seleq 100 µg 60 tbl - Hankintatukku

Markkinoija:Hankintatukku
10,30 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Vahva orgaaninen seleeni. Seleeni (Se) on antioksidantti, jota esiintyy luonnossa runsaasti mm. lihassa, kalassa ja maitotaloustuotteissa. Seleenin saantisuositus on 40 – 50 mikrogrammaa vuorokaudessa. Turvallisen saannin rajana pidetään 300 – 400 mikrogrammaa. Seleeni on keskeinen hivenaine solujen entsyymitoiminnassa erityisesti hapetusstressiltä suojaavan glutationiperoksidaasi-entsyymin osana. Näin seleeni auttaa solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Seleeniä tarvitaan aineenvaihduntaa säätelevän kilpirauhashormonin muodostumisessa, kuten myös hedelmällisyydelle, vastustuskyvylle ja hiusten hyvinvoinnille.

Seleeni edistää hiusten pysymistä normaaleina. Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista. Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. L-selenometioniini on orgaaninen seleeniyhdiste, joka imeytyy tehokkaasti.
Sisältää:Ainesosat vuorokausiannoksessa (1 tabl.): Maissitärkkelystä
Paakkuntumisenestoainetta E 460
L- selenometioniinia, jossa seleeniä 100 µg*
Pintakäsittelyainetta E 470b *182 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.
Käyttöohje:Annostus: 1 tabletti päivässä
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
V