Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Sekure 60 tabl - Biomed

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Sekure 60 tabl - Biomed

Markkinoija:Biomed
20,20 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Toimitus 5 – 7 arkipäivän kuluessa

TAI
Kuvaus
Maksa jaksaa Sekurella!

Resveratolin, kurkumiinin ja seleenin yhdistelmä suojaamaan maksaasi erilaisilta rasituksilta, esim. alkoholin, kemiallisten aineiden haittavaikutuksilta.
Punaviinin hyödyt ilman alkoholin haittoja
Ranskassa, jossa juodaan runsaasti punaviiniä, esiintyy raskaaseen ruokavalioon suhteutettuna vähän sydän- verisuonisairauksia. Tämän on selitetty olevan punaviinin sisältämän resveratrolin ansiosta.
Resveratrolin oletetaan hillitsevän verensokerin ja insuliinitason nousua. Resveratrolilla on todettu olevan verenpainetta säätelevä vaikutus ja ehkäisevän kohonneen verenpaineen haittoja. Resveratroli oletetaan suojaavan maksaa alkoholin, kemiallisten aineiden ja lääkkeiden haittavaikutuksilta.

Kurkumiiniä saadaan kurkuma-nimisen maustekasvin kuivatusta juuresta
Seleeni on ihmiselle välttämätön hivenaine
Seleeniä jota saadaan pääasiassa viljasta, lihasta, kalasta ja juustosta. Suomalainen maaperä on seleeniköyhää, siksi seleeniä on lisätty lannoitteisiin ja kotieläinten rehuun vuodesta 1985 alkaen. Kansainväliset saantisuositukset vaihtelevat välillä 50 – 200 µg/vrk. Sekuren päiväannos (2 tabl.) on 100 µg.
Seleeni suojaa kehoa hapetustressiltä sekä elohopean ja muiden raskasmetallien haittavaikutuksilta. Auttaa hiuksia, kynsiä ja silmiä voimaan hyvin sekä ihoa säilyttämään joustavuutensa.
Seleenin biologisista vaikutuksista tärkeimpiä ovat:
- Solujen oksidatiivista stressiä vähentävä eli antioksidatiivinen vaikutus, keskeinen ikääntymiseen liittyvissä prosesseissa
- Merkittävä tekijä aineenvaihduntaa säätelevän kilpirauhashormonin muodostumisessa.
- Happen aineenvaihduntaa edistävä vaikutus.
- Maksaa , sydäntä, keuhkoja, haimaa ja eturauhasta suojaava vaikutus.
- Immuniteettiä aktivoiva vaikutus.
Metyyliselenokysteiini (Se-MSC) on luontainen seleeniyhdiste, jota esiintyy kasveissa, mm. valkosipulissa, parsakaalissa ja sipuleissa. Metyyliselenokysteiininä seleeni imeytyy tehokkaasti. Se menee suoraan soluihin ja on välittömästi tärkeide
Sisältää:Vuorokausiannos sisältää:
kurkumiiniä 400mg,
resveratolia 100 mg,
seleeniä 100 mikrogrammaa.
Käyttöohje:Annostus: kaksi tablettia päivässä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
M