Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Roseberry 90 tabl - Mezina

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Roseberry 90 tabl - Mezina

Markkinoija:Mezina
22,50 €
450,00 € / kg
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Kun virtsatiet tarvitsevat vastustuskykyä

Roseberry on uusi, monipuolinen yhdistelmävalmiste elimistön luonnolliseen hyvinvointiin ja virtsateiden luonnonmukaiseen itsehoitoon. Hibiscuksen luonnollinen antibakteerisuus auttaa tainnuttamaan haitallisia bakteereita ja hiivasieniä virtsasta. Roseberryn patentoitu hibiscusuute taistelee nopeasti ja luonnonmukaisesti näitä harmillisia mikro-organismeja vastaan. Karpalon proantosyanidit (PAC) heikentävät mm. E.colibakteerin kykyä kiinnittyä virtsateihin ja Candida-hiivojen kasvumahdollisuuksia. Yli 32 mg PAC päivä-annoksella on tutkitusti näitä haitallisia mikro-organismeja heikentävä vaikutus. Tämän annoksen saa jo kahdesta Amerikankarpaloa (Vaccinium macrocarpon) sisältävästä Roseberry-tabletista. C-vitamiini happamoittaa virtsaa, jolloin bakteerien elinolosuhteet heikkenevät. Happamuutta lisäävät ravintoaineet tukevat näin virtsateiden hyvinvointia, siksi Roseberry sisältää runsaasti C-vitamiinia.
Sisältää:Ainesosat: Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa,
rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), Hibiscus (Hibiscus
sabdariffa (L.)), karpalo (Vaccinium macrocarpon (L.)), C-vitamiini
(askorbiinihappo), pintakäsittelyaine (hydroksipropyyliselluloosa).
Käyttöohje:Annostus: 2-3 tabl./vrk iltaisin.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Raskaana oleville, imettäville tai alle 14v. vain lääkärin luvalla.