HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Weleda Rhinodoron Nosespray 20ml - Aduki

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Weleda Rhinodoron Nosespray 20ml - Aduki

Markkinoija:Aduki
12,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Terveen nenän limakalvo on kostea ja joustava. Kuiva huomeilma, keskuslämmitys, pöly ja pakkassää kuivattavat limakalvot. Tukkoinen nenä on häiritsevä ja kuivana myös kipeä. Vaikka nuhainen nenä vuotaa, sen limakalvot ovat kuivat ja siihen tulee haavaumia,jotka voivat vuotaa verta.
Näihin vaivoihin Rhinodoron tuo helpotusta.
Rhinodoronin koostumus on ainutlaatuinen. Tuote ei sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai säilöntäaineita. Luonnonmukaisesti viljelty Aloe Vera ylläpitää limakalvojen kosteutta.Yksinkertainen keittosuolaliuos avaa tukkoisen nenän. Tuotteen suolapitoisuus on sama kuin ihmisen kyynelissä, joten se on miellyttävä nenässä eikä haittaa nieluun valuessaan.

Nenäsuihke sopii kaikille eikä sen käyttöön liity rajoituksia annostuksen tai käyttöajan suhteen.

Rhinodoronin annostelija on siten suunniteltu, että pulloon ei pääse bakteereita tai ilman epäpuhtauksia. Tuote säilyy käyttökelpoisena ja steriilinä avaamisen jälkeen pitkään. Rhinodoron on pakattu 20 ml:n pulloon, joka mahtuu hyvin käsilaukkuun, koululaisen reppuun, ensiapukaappiin ja työpöydän laatikkoon.
Sisältää:Natriumkloridi, kaliumkloridi, aloe vera geeli, vesi
Käyttöohje:Suihkutetaan nenään päivittäin aina tarvittaessa. Sopii kaiken ikäisille.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
T