HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Relaxant Lihastenrentouttaja 100 ml - Detria

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Relaxant Lihastenrentouttaja 100 ml - Detria

Markkinoija:Detria
17,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Voide on tarkoitettu rasituksesta kipeytyneiden niskojen, hartioiden ja lihasten hierontaan. Se nopeuttaa särkevien lihasten rentoutumista, vilkastuttaa niiden aineenvaihduntaa ja vähentää suonenvetoja. Toimii myös tehokkaana täsmähoitona lasten kasvukipuihin. Voidetta hierotaan suoraan kipeälle alueelle tarvittaessa useita kertoja päivässä usean päivän ajan. Fysioterapeuttinen valmiste, joka tukee kehon omien korjaus- ja huoltojärjestelmien toimintaa. Miedosti mesiangervolle tuoksuva voide ei sisällä lisättyjä hajusteita. Imeytyy hyvin eikä värjää vaatteita.
Sisältää:Aqua, Peat Extract, Brassica Oleifeira, Filipendula Ulmaria, Juniperus Communis, Angelica Archangelica, Petrolatum, Glyseryl Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben.
Käyttöohje:Voidetta hierotaan suoraan kipeälle alueelle tarvittaessa useita kertoja päivässä usean päivän ajan. Valmiste on ominaisuuksiltaan fysioterapeuttinen ja se auttaa kehon omien korjaus- ja huoltojärjestelmien toimintaa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
V