HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Raakasuklaa Luomu Appelsiini 36 g - Puhdistamo

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Raakasuklaa Luomu Appelsiini 36 g - Puhdistamo

Markkinoija:Puhdistamo
3,10 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Puhdistamon suklaarintaman uutuus on kielen mukanaan vievä appelsiinin makuinen raakasuklaa, joka saa makunsa appelsiinin kuoresta puristetusta öljystä. Suklaa on kaakaopitoisuudeltaan 70%, mutta maistuu silti heillekin, ketkä eivät normaalisti pidä tummemmasta suklaasta, raakasuklaasta puhumattakaan!

Appelsiini-raakasuklaamme valmisetaan tutun kaavan mukaisesti käsityönä Iittalassa, Kultasuklaan tehtaalla yli 20 vuoden kokemuksella sekä ammattitaidolla suklaan tekemisessä. Suklaa valmistetaan harvinaisimmasta Ecuadorilaisesta Criollo -kaakaosta, vielä tarkemmin sanottuna Arriba Nacional Fino de Aroma -alkuperäislajikkeesta jota ei löydy mistään muualta maailmasta kuin Ecuadorista.

Raakasuklaa Appelsiini on luomulaatuinen, maidoton, gluteeniton, soijaton sekä luonnollisesti tapauksessamme hyvin ravinnerikas, johtuen huippulaadukkaasta kaakaosta sekä sen paahtamattomuudesta. Kuten muidenkin raakasuklaidemme kohdalla, tämänkään tuotteen valmistuksessa ei ylitetä missään vaiheessa yli 42°C, jotta sen herkimmätkin ravinteet pysyvät tallella.
Sisältää:Kaakaomassa, kaakaovoi, raakaruokosokeri, auringokukkalesitiini, luomu appelsiiniöljy
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
P