HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Puhdistamo Super Complex B-vitamiini 60 kaps. - AITO hyvän olon kauppa

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Puhdistamo Super Complex B-vitamiini 60 kaps. - AITO hyvän olon kauppa

Puhdistamo Super Complex B-vitamiini 60 kaps

Markkinoija:Puhdistamo
22,95 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Aktiiviset B-vitamiinit yhdessä- Vahva ja ainutlaatuinen yhdistelmä huipputehokkaasti imeytyviä aktiivisia B-vitamiinien muotoja.
- Erinomainen imeytyvyys.
- Täyteaineeton.

Puhdistamon Super Complex B-vitamiini on huippulaadukas B-vitamiinivalmiste, joka on kehitetty Suomessa ilman minkäänlaisia kompromisseja. Se on vahva ja ainutlaatuinen yhdistelmä huipputehokkaasti imeytyviä aktiivisia B-vitamiinien muotoja. Puhdistamon kapselituotteille ominaisesti, tuote imeytyy erinomaisesti ja on tietysti täyteaineeton!

Kun kaikki tämä yhdistetään Puhdistamon laatuun, joka tarkoittaa täyteaineettomia kapseleita ja valmistusta omassa tehtaassamme Lempäälässä, puhutaan todella huipputason tuotteesta.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.
Alkuperämaa USA.
Sisältää:Ainesosat: Tiamiini (tiamiini HCl), riboflaviini-5-fosfaatti, niasiini (inositoliheksanikotinaatti, niasiini), B6-vitamiini (pyridoksaali- 5-fosfaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini), biotiini, pantoteenihappo (d-kalsium pantotenaatti), folaatti (Quatrefolic™ 5-MTHF metyylifolaatti), PABA (Para-aminobentsoehappo), L-leusiini. Kapseli: Selluloosa, vesi

Käyttöohje:Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pakkaus sisältää kosteudenimupussin (ei syötäväksi).