Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
MSM + C -Lime 250g - Puhdistamo

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

MSM + C -Lime 250g - Puhdistamo

Markkinoija:Puhdistamo
24,95 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus
MSM+C on yhdistelmä laadukasta OptiMSM-jauhetta, Luomu Amlamarja-uutejauhetta sekä limettiä. Jauhe sisältää MSM:n lisäksi erittäin runsaasti luonnollista C-vitamiinia, liukenee välittömästi kylmäänkin veteen ja maistuu hyvältä.

C-vitamiini on tärkeä osatekijä MSM:n toiminnalle etenkin kollageenin rakentamisessa tukikudoksia, ihoa yms. varten. Yleensä MSM:n kanssa suositellaan käytettäväksi jotakin C-vitamiinia ja puristamaan mukaan sitruunaa maun parantamiseksi. MSM+C yhdistää nämä kaikki puolet yhdeksi laadukkaaksi tuotteeksi. MSM+C sisältää lisäksi orgaanista hivenaine Molybdeenia, jota elimistö tarvitsee hyvään rikkiaineenvaihduntaan.

Yksi ruokalusikallinen MSM+C -jauhetta sisältää n. 500mg puhdasta, Luomulaatuisesta Amla-marjasta uutettua luonnollista C-vitamiinia, 7 grammaa MSM:ää ja 350ug molybdeeniä. Limettimehujauhe tuo juuri sopivan maun juomaan, jotta sen voi käyttää aivan sellaisenaan.
Sisältää:Ainesosien määrät vrk-annoksessa
MSM 7-14 g
C-vit 500-1000mg
Molybdeeni 350 - 700 ug
Käyttöohje:
Suositeltu vrk-annos: 1-2 rkl sekoitettuna runsaaseen veteen
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
M