Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Puhdas+ Premium jalkaraspi vaaleanpunainen

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Puhdas+ Premium jalkaraspi vaaleanpunainen

Puhdas+ Premium jalkaraspi vaaleanpunainen - New Organics

Markkinoija:New Organics
32,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Loppunut varastosta

Kuvaus

Puhdas+ jalkaraspilla jalat sandaalikuntoon!


Puhdas+ paristokäyttöinen jalkaraspi ja voide ovat kuin jalkahoitola kotonasi: pehmentävä, kosteuttava, suojaava, virkistävä ja rauhoittava vaikutus.


Näin saat kauniit kesäjalat nopeasti ja helposti!


Kevään ja kesän tullen vaatteita aletaan pikkuhiljaa vähentää ja jalat alkavat kuoriutua ulos talviunilta. Pitkän horroksen jälkeen jalat tarvitsevat usein hoitoa ja kunnostusta. Yksi isoimpia jalkojen ongelmia on kovettumat. Kovettumia muodostuu useimmiten päkiöihin tai kantapäihin, koska suurin osa painostasi on päkiällä käveltäessä tai seistessä, ja kantapää kärsii usein huonosti istuvien jalkineiden hankauksesta. Kovettumien todennäköisyys kasvaa jos kävelet paljain jaloin, käytät kenkiä, jotka eivät sovi jalkaasi tai jotka eivät tue kantapäätä. Kovettuman tunnistaa paksuuntuneesta ja erivärisestä ihosta. Jos kovettuma on oikein paha, se halkeilee ja on kipeä.

Tehokkain tapa poistaa kovettunutta ihoa jaloista ja kantapäistä on paristokäyttöinen jalkaraspi. Tarkista jalkasi säännöllisesti. Varsinkin kesällä jalat rasittuvat kun kävellään esimerkiksi rannalla tai mökillä paljain jaloin. Jos raspaat jalkoja säännöllisesti, kovettumia ei pääse syntymään ja jalkasi pysyvät silkkisen kauniina.


Helli jalkojasi jalkakylvyllä


Kun haluat hemmotella jalkojasi, tee itsellesi jalkakylpy, johon on sekoitettu muutama tippa laventelin eteeristä öljyä. Se rentouttaa ja hellii jalkojasi. Kylvyn jälkeen poista kovettumat jalkaraspin avulla. Lopuksi levitä jalkoihin jalkavoidetta.

Käyttöohje:Jalkaraspia on erittäin helppo käyttää ja se poistaa kovettumat nopeasti ja tehokkaasti. Raspia käytetään liikuttamalla sitä kovettuneella iholla 2-3 sekuntia kerrallaan.
Lisätiedot
Puhdas+ Premium jalkaraspi vaaleanpunainen - New Organics