HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Puhdas+ L-Glutamine Glutamiini 200g - New Organics

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Puhdas+ L-Glutamine Glutamiini 200g - New Organics

Markkinoija:New Organics
14,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Glutamiini on aminohappo, jota tarvitaan kaikista aminohapoista eniten. Glutamiini on suolen sidekudoksen tärkeimpiä rakenneosia. Lihasstressi, kuten tulehdukset, leikkaukset sekä rankka urheilu vähentävät kehon glutamiinivarastoja erityisesti lihassoluissa. Glutamiini on suosittu ravintolisä urheilijoiden keskuudessa.

Glutamiini on kehon oma aminohappo. Elimistö käyttää glutamiinia kovan urheilun jälkeen joten glutamiini lisästä on hyötyä erityisesti urheilijoille.
Glutamiini sekoittuu helposti veteen ja on maultaan neutraali.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
Sisältää:Ainesosat: L-glutamiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, soijaa, tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Ingredienser: L-glutamin. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll/Nutritional information er 1-2 tl/ts/tsp: L-Glutamiini/L-Glutamin/L-Glutamine 5-10 g
Käyttöohje:Annostus: Aikuisille 1-2 teelusikallista vuorokaudessa. Sekoita pieneen lasilliseen vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering: För vuxna 1-2 teskedar dagligen. Blanda i ett litet glas vatten. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.
Lisätiedot
G