HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Prelox 140 tabl - Pharma Nord

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Prelox 140 tabl - Pharma Nord

Markkinoija:Pharma Nord
74,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Phrama Nordin Prelox auttaa luonnonmukaisella tavalla viriilimpään ja tyydytystä tuottavaan seksielämään. Sytytä rakkauselämä kukoistukseen - pidempään ja paremmin

Prelox® on ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä, jossa on kaksi merkittävää ainetta, Pycnogenol® ja L-arginiini. Vuosien vieriessä kehon toiminnot melkein huomaamatta heikentyvät. Nuoremmillakin elämäntavat, työpaineet, elämänmuutokset ja stressi saattavat heikentää potenssia.

Mieskunnon kohottamista on tutkittu paljon. Tutkimusten tuloksena löytyi uusi ainutlaatuinen ratkaisu: Prelox®. Se auttaa kokemaan uudelleen energisyyttä ja viriliteettiä, jotka luuli jo kadonneiksi. Prelox® on tehokas ravintolisä, jonka avulla useat miehet voivat saavuttaa seksuaalisen hyvinvoinnin. Prelox® ravitsee ja voimistaa kehon luonnollisia toimintoja ja lisää jaksamista, kestävyyttä ja viriliteettiä. Näin Prelox® voi auttaa siihen iloiseen ja nautinnolliseen sukupuolielämään, jota aiemmin koki.
Sisältää:Päiväannos sisältää, 2 tablettia:
Prelox® sekoitus1540 mg
L-arginin L-Aspartat 1400 mg
Tauriini 100 mg
Pycnogenol® 40 mg
Käyttöohje:Kaksi tablettia kaksi kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan. Tämän jälkeen riittää yleensä yksi tabletti kaksi kertaa päivässä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
P