HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Benecos poskipunasivellin - NHS

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Benecos poskipunasivellin - NHS

Markkinoija:Nordic Health Systems
12,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Korkealaatuinen, synteettinen Toray-karva sitoo hyvin pigmenttiä ja jakaa sitä tasaisesti. Silkkisen pehmeissä siveltimissä on pyöristetty kärki ja ne ovat kestäviä sekä joustavia. Benecos-siveltimet soveltuvat myös erinomaisesti allergikoille, sillä ne eivät sisällä mitään eläinperäistä. Siveltimien varsi on tehty nopeasti kasvavasta, ekologisesta bambusta ja holkki kierrätettävästä alumiinista.

Viisto poskipunasivellin (Slanted Blush Brush) sopii täydellisesti poskipunan levitykseen tai varjostusten tekoon. Sopii erityisen hyvin benecos Baked Poskipunien levitykseen. Siveltimen pituus 12 cm.

Vinkki: Hyvin puhdistetut ja huolletut siveltimet ovat pitkäaikaisia kumppaneita.
Muista puhdistaa meikkisiveltimet säännöllisesti. Synteettinen karva on erittäin kestävää, joten pesuun soveltuvat erinomaisesti myös erilaiset saippuat. Kastele siveltimen pää vedessä, pyöräytä saippuan pinnalla ja pyörittele sivellintä kämmenellä niin kauan, kunnes siveltimestä ei enää irtoa likaa. Huuhtele huolellisesti ja aseta pyyhkeen päälle kuivumaan.

Huom: älä liota siveltimiä vedessä tai kastele siveltimen vartta. Näin pidennät sivellinten käyttöikää huomattavasti.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
K