HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
pH-balance Pascoe 100 tbl -  Health Concept

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

pH-balance Pascoe 100 tbl - Health Concept

Markkinoija:HCA Health Concept
25,41 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
PH-BALANCE PASCOE® -tabletit happo-emästasapainon tukemiseen

Tasapainota elimistösi – luonnollisesti

pH-tasapaino kuuluu ihmiselimistön keskeisiin säätelyjärjestelmiin. Kun pH-tasapainomme on kunnossa, toimii ruoansulatuksemme paremmin ja aineenvaihduntamme tehokkaammin. Elimistön liian hapan pH aiheuttaa mm. väsymystä, vaikeuksia painonhallinnassa, häiriöitä ruoansulatuksessa ja voi tuntua lihaksissa jäykkyytenä ja voimattomuutena.

pH-balance PASCOE® -tuotteet tukevat elimistön pH-tasapainoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, auttavat ruoansulatusta toimimaan normaalisti sekä nopeuttavat lihasten palautumista*.

Nykyinen elämäntyyli – väärät ruokailutottumukset, liikunnan vähäisyys, kiire, stressi, tupakka ja alkoholi – vaikuttavat elimistöä happamoittavasti. Tällöin elimistöön voi muodostua enemmän happoja, kuin mitä elimistön puskurijärjestelmät pystyvät käsittelemään.

Päästäkseen eroon ylimääräisistä hapoista keho tarvitsee emäksisiä kivennäisaineita. Kasvikset, marjat ja hedelmät sisältävät emäksisiä kivennäisaineita. Emäksisten kivennäisaineiden saantia voi täydentää pH-balance PASCOE® -tableteilla. pH-balance tuotteiden haponneutralointikyky on markkinoiden parhaita. pH-balance PASCOE® sisältää lisäksi happo-emäsaineenvaihduntaa tukevaa sinkkiä.

pH-balance PASCOE®:n sisältämät emäksiset kivennäisaineet ovat hyväksi ruuansulatukselle, luustolle, lihaksille ja yleiselle jaksamiselle. Kalsium ja magnesium mm. edistävät lihasten normaalia toimintaa ja luuston vahvuuden säilymistä normaalina. Kalsium tukee vatsan hyvinvointia edistämällä ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Kalsium sekä magnesium lisäävät energisyyttä tukemalla normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää elimistön happo-emäsaineenvaihduntaa. Emäksisillä kivennäisaineilla saa ”sammutettua” närästyksen tehokkaasti.

Pakkauksessa on mukana 21 pH-testiliuskaa, joilla voit tarkistaa oman pH-tasosi.
Sisältää:Suositeltava vuorokausiannos (6-9 tablettia) sisältää:
481-721 mg kalsium
294-441 mg natrium
182-273 mg magnesium
1,5 – 2,25 mg sinkkiä.
Käyttöohje:2 – 3 tablettia 3 kertaa päivässä runsaan veden kera.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
P