HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
- 23%
 Pau D'arco tee 100 g - Alpha Plus

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Pau D'arco tee 100 g - Alpha Plus

Markkinoija:Alpha Plus

Normaali hinta: 12,90 €

Erikoishinta: 9,95 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Elinvoimaa teestä!


Pau D’Arco on tuhat vuotta vanha aarre, joka sisältää upeaa elinvoimaa. Muinaiset eteläamerikkalaiset heimot käyttivät puun kaarnaa onnistuneesti, mikä herätti alueelle matkanneiden espanjalaisten ja portugalilaisten kiinnostuksen. Niinpä myös he halusivat kokea Pau D'Arcon terveyshyödyt.

Vanhoissa kirjoituksissa, luonnonlääketieteellisissä tietosanakirjoissa ja muistiin merkityissä kotihoitokeinoissa Pau D'Arco mainitaan erinomaisena kasvina. Aarre, jonka juuret ovat eteläamerikkalaisissa heimoissa, leviää nyt ympäri maailmaa, lääkäriltä toiselle, ja aina luonnonlääketieteeseen ja lääketieteeseen saakka.

Tämän upean puun vaalenpunaisine ja violetteine kukkineen voi löytää Brasilian sademetsistä. Sen uljas nimi on peräisin kaarijousista, joita eteläamerikkalaiset heimot valmistivat puusta. Nauti Pau D’Arco-tee kaikessa rauhassa sohvannurkkaan käpertyneenä.
Sisältää:Pau D’Arco-puun sisäkaarna.
Käyttöohje:Yhdistä 1 ½ rkl teetä 5 desilitraan kiehuvaa vettä ja anna kiehua 10–15 minuuttia. Siivilöi teekaarna pois. Tarjoa höyryävän kuumana tai jäähdytä ja tarjoa jääteenä. Teetä voidaan nauttia päivittäin 3–6 kupillista.
Lisätiedot
<