HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Passiflora 50 ml - Vogel

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Passiflora 50 ml - Vogel

Markkinoija:Vogel
13,30 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Passiflora parantaa nukahtamisvalmiutta mielentilaa tasoittamalla. Passiflora auttaa uudelleen nukahtamisessa, jos levottomat ajatukset herättävät kesken unen. Passiflora sopii myös päivällä erilaisiin stressaaviin tilanteisiin - ilman tokkuraista oloa.


Kärsimyskukka (Passiflora incarnata) on köynnöskasvi jolla on erikoiset valko-violetit kukat. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa intiaanit ovat käyttääneet sitä perinteisesti rauhoittamaan hermoja. Nykyään sitä käytetään elintarvikkeissa kuten hilloissa ja teessä sekä rohtokasvina.


Sopiiko Passiflora kaikille?
Tuotteen käytölle ei tunneta estettä


ELÄIMILLE


Tipat ja tabletit (hienonnettuina) voi sekoittaa ruokaan. Nirsolle eläimelle tipat on helpointa annostella pieneen vesimäärään sekoitettuna lääkeruiskulla (apteekista) suoraan nieluun. Annostusohjeet on laadittu lähinnä koiria, kissoja ja hevosia ajatellen, mutta niitä voidaan soveltaa muillekin eläimille niiden koko huomioon ottaen. Tipat sisältävät alkoholia ja kissoille annosteltaessa voit haihduttaa alkoholin tiputtamalla tipat pieneen määrään kuumaa vettä. Anna veden jäätyä ja anna kissalle. Varmista kuitenkin aina ensin diagnoosi eläinlääkärillä sairautta epäiltäessä.


Käyttöalue: koirille ja kissoille ahdistus- ja pelkotiloihin. Voidaan käyttää yhdessä Avena sativan kanssa.


Esimerkiksi eroahdistuksesta kärsivälle, kotiin yksinjäävälle koiralle.


Annostus: 2 x päivässä pienille koirille ja kissoille 3 tippaa, keskikokoisille koirille 8 tippaa ja isoille koirille

Sisältää:kärsimyskukkauute 100%
Käyttöohje:Aikuisille 5-10 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera tai 30-50 tippaa veden kera iltaisin noin ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
<