Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Panox 60 tabl - Via Naturale luontaistuotteet

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Panox 60 tabl - Via Naturale luontaistuotteet

Markkinoija:Via Naturale
25,30 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Miehelle viriilimpää ja tyydyttävämpää seksielämää varten!
Miehen seksuaaliseen toimintahäiriöön ei useinkaan löydy yksiselitteistä syytä. Sitä voivat aiheuttaa työpaineet, sairastuminen tai unen puute. Tyydyttävä seksielämä on kuitenkin tärkeä osa toimivaa parisuhdetta ja perhe-elämää.
Panox on kotimainen, 100 % luontainen valmiste joka on kehitetty, elvyttämään mieskuntoa ja virkistämään miehistä lemmenelämää.

Panox koostu seuraavista vaikuttavista aineista:

L-arginiini on miehen seksuaalisen toiminnan korjaamiseen eniten käytetty luonnonaine.
Se on aminohappo, jota elimistö käyttää erogeenisten alueiden lihaksistoa ja valtimoita rentouttavan ja niiden verenvirtausta vahvistavan typpioksidin tuotossa.
Tribulus terrestris tunnetaan vahvana miehen hormonaaliseen toimintaan vaikuttavana yrttinä joka on siten yhteydessä seksuaaliseen halukkuuteen.
Maca eli macapure on perun intiaanien sukupuolielämän- ja lisääntymiskyvyn vahvistamiseksi käyttämä rohto. Energiaa antavana kasvina sitä kutsutaan myös Perun Ginsegiksi.
Panax ginseng tunnetaan perinteisenä viriliteettiin ja mieskunnon häiriöihin vaikuttavana aineena, joka lisää toimintakykyä ja pidentää siten seksuaalisen nautinnon kestoa.
Polygonum cuspidatumuute joka sisältää runsaasti solujen vanhenemismuutoksia torjuvaa resveratrolia joka on voimakas antioksidantti, ja joka on tullut tunnetuksi myös punaviinin terveysvaikutuksen aikaansaajana.
Sinkillä on elimistölle välttämätön hivenaine, jolla on varsinkin ikääntyvien miesten suorituskykyyn merkittävä vaikutus. Sinkki ja resveratrol säätelevät ja vahvistavat miehen hormonitasapainoa.

Sisältää:Vuorokausiannos sisältää:
1000 mg L-arginiinia
15 mg sinkkiä
12,5 mg resveratrolia.
Käyttöohje:Parhaan hyödyn Panoxista saa nauttimalla sitä säännöllisesti 2 tablettia päivässä joka päivä. Täysi vaikutus saavutetaan noin 4 vk säännöllisen käytön jälkeen. Tuotteen käytön voi lopettaa kun tilanne korjaantuu. Tarvittaessa käytön voi aloittaa uudestaan ja jatkaa pitkiäkin aikoja
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
M