HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Oxytarm 60 tabl - Immitec

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Oxytarm 60 tabl - Immitec

Markkinoija:Immitec
19,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Oxytarm – kuona-aineille kyytiä!


Toimiiko vatsasi kovin hitaasti? Oxytarm on ainutlaatuinen ravintolisä, joka vaikuttaa luonnolliseen suolen toimintaan.


Ummetuksen rajana pidetään yli 72 tunnin läpikulkuaikaa. Jos käyt vessassa kerran päivässä, suolistossasi on matkalla vielä kahdeksan sulamatonta ateriaa. Suolen säännöllinen toiminta on tärkeää elimistön hyvinvoinnille ja vatsan terveydelle.


Magnesiumilla on lukuisia elimistöä tukevia vaikutuksia, ja varsinkin magnesiumhydroksidi on ihanteellinen pitämään yllä vatsan tasapainoista toimintaa. Magnesiumhydroksidia on käytetty vatsan hyvinvointiin jo yli sadan vuoden ajan.  


Oxytarm on tehokas yhdistelmä magnesiumhydroksidia, C-vitamiinia ja bioflavonoideja normalisoimaan vatsan toimintaa. Kun suoliston bakteerikanta on tasapainossa ja suolen seinämissä ei ole kuonakerroksia, ravintoaineiden ja vitamiinien imeytyminen tehostuu.

Sisältää:Magnesiumperoksidi, mikrokiteinen selluloosa ja magnesiumstearaatti (sakeutusaine), kalsiumaskorbaatti, sitrusbioflanonoidiyhdiste ja trikalsiumfosfaatti (happamuudensäätöaine).
Käyttöohje:2 tablettia 2 kertaa päivässä ensimmäisen viikon ajan. Tämän jälkeen 2-3 tablettia päivässä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
Oxytarm 60 tabl - Immitec