HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Omegat 3-6-7-9  60 kaps - Via Naturale

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Omegat 3-6-7-9 60 kaps - Via Naturale

Markkinoija:Via Naturale
22,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Tiesitkö, että omega-3 ei aina yksin riiitä? Kaikki Omega-sarjan rasvahapot samassa valmisteessa. Omegat 3-6-7-9 kapseleiden kalaöljy valmistetaan Perun rannikon Tyynen valtameren kylmissä vesissä, vapaana elävistä, ei uhanalaisista kalalajeista.

ÖLJYT TASAPAINOON
Olet todennäköisesti kuullut ja lukenut paljon välttämättömien rasvahappojen hyödyistä. Syyttä eivät asiantuntijat kautta maailman ylistä Omega -rasvahappojen laajoja vaikutuksia terveyteen - on sitten kyse sairauksien ehkäisystä tai täsmähoidosta.

Ihminen ei kykene itse elimistössään valmistamaan Omega -sarjan rasvahappoja; siksi niitä kutsutaan välttämättömiksi rasvahapoiksi. Ihmiskehon on terveenä pysyäkseen saatava niitä riittävästi. Monipuolinen ja puhdas ruokavalio on hyvä perusta rasvahappojen saannille, mutta monet tekijät kuten kiire, epäsäännölliset elintavat, mieltymykset, yliherkkyydet, sairaudet jne. voivat asettaa rajoituksia.
Sisältää:Ainesosat
Kylmäpuristettu helokinkukan siemenöljy 27 %, mustaherukan siemenöljy 21 %, nautagelatiini, tyrnimarjaöljy 11 %, kosteudensäilyttäjä (glyseriini), kalaöljy 7 %, pellavansiemenöljy 7 %, E-vitamiini 0,5 %, D-vitamiinivalmiste 0,01 %.

Ravintoaineet / 2 kapselia
Omega-3, 160 mg
Omega-6, 562 mg
Omega-7, 62 mg
Omega-9, 112 mg
E-vitamiini, 5 mg *
D-vitamiini, 3 µg *
* = 60 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Käyttöohje:2 kapselia päivässä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
T