HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
- 49%
Omegat 3-6-7-9 140+60 kaps - Via Naturale

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Omegat 3-6-7-9 140+60 kaps - Via Naturale

Markkinoija:Via Naturale

Normaali hinta: 58,80 €

Erikoishinta: 29,90 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Kaikki OMEGA-sarjan rasvahapot yhdessä!

OMEGA-3,-6,-7 vai -9 -RASVAHAPPO? Usein puhutaan vain Omega-3:sta, mutta Omega-rasvahapporyhmiä on muitakin ja ne kaikki sisältävät useita samaan perheeseen kuuluvia rasvahappoja. Se, että saat riittävästi yhtä, ei tarkoita sitä, että tulee toimeen ilman toisia, sillä jokaisella rasvahapolla on oma tärkeä erityistehtävänsä elimistössä. Tärkeä on myös tasapaino eri rasvahappojen saannin välillä. Monityydyttymättömiä välttämättömiä rasvahappoja tulee saada tietyssä suhteessa tyydyttyneisiin koviin rasvoihin nähden ja mitä enemmän sen parempi. Välttämättömät rasvahapot ovat kaikkien solujemme rakenneosia, joita tulee saada riittävästi ja oikeassa suhteessa. Kaikkia Omega-sarjan rasvahapot ovat tärkeitä.

Koska rakenteellisen eronsa vuoksi esim. omega-3 rasvahapoista ei voi muodostua omega-6 sarjan rasvahappoja tai päinvastoin, Omegat-valmiste sisältää rasvahappoja kaikista neljästä tärkeästä omega-rasvahapporyhmästä. Ne kaikkia ovat yhtä tärkeitä kasvulle, kehitykselle ja elimistön normaalille toiminnalle. Jättihelokin, pellavansiemenen, tyrnin, kalan ja herukansiemenen sisältämät öljyt kattavat sekä omega-3 että -6 -7 ja 9-rasvahappojen saannin luonnollisesti tasapainoisessa suhteessa. Tuotteessa omega-3 ja omega-6 rasvahappojen saantisuhde on ihanteellinen 1: 3,5. Tuote sisältää myös meille suomalaisille niin tärkeät ja ravinnosta usein niukasti tulevia D- ja E-vitamiineja.
Sisältää:Ainesosat
Kylmäpuristettu helokinkukan siemenöljy 27 %, mustaherukan siemenöljy 21 %, nautagelatiini, tyrnimarjaöljy 11 %, kosteudensäilyttäjä (glyseriini), kalaöljy 7 %, pellavansiemenöljy 7 %, E-vitamiini 0,5 %, D-vitamiinivalmiste 0,01 %.

Ravintoaineet / 2 kapselia
Omega-3, 160 mg
Omega-6, 562 mg
Omega-7, 62 mg
Omega-9, 112 mg
E-vitamiini, 5 mg *
D-vitamiini, 3 µg *
* = 60 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Käyttöohje:2 kapselia päivässä. Tuotetta ei suositella henkilöille, joiden veren hyytyminen on heikentynyt.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot