HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Nokkosyrttijauhe 100g - CocoVi

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Nokkosyrttijauhe 100g - CocoVi

Markkinoija:Func Food
14,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Suomalaisessa puhtaassa luonnossa kasvatettu korkealaatuinen CocoVi nokkosjauhe on valmistettu puhtaista lehdistä murskaamalla ja matalassa lämpötilassa kuivattamalla. Näin vitamiinit säilyvät ja tuote säilyttää raikkaan vihreän tuoksun ja kauniin vihreän värin.

Suomalaisessa puhtaassa luonnossa kasvatettu korkealaatuinen CocoVi nokkosjauhe on valmistettu puhtaista lehdistä murskaamalla ja matalassa lämpötilassa kuivattamalla. Näin vitamiinit säilyvät ja tuote säilyttää raikkaan vihreän tuoksun ja kauniin vihreän värin. Nokkonen sisältää runsaasti useita vitamiineja (A, C, E, K, B1, B2, B3, foolihappo), kivennäisaineita (kalsium, kalium, magnesium, mangaani, rauta, sinkki), flavonoideja, klorofylliä eli lehtivihreää sekä runsaasti erilaisia elimistölle tärkeitä happoja. Nokkosta pidetään monin tavoin terveellisenä ja vahvistavana kasvina.

HUOM! Nokkosta ei suositella henkilöille, jotka kärsivät sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta ja siitä johtuvasta turvotuksesta.
Sisältää:Kuivattu ja jauhettu nokkosjauhe
Käyttöohje:Suositeltava päiväannos: 1 tl - 1 rkl

Kuinka käyttää: Käytä nokkkosta esimerkiksi teehen ja muihin juomiin, nokkosruokiin, leivonnaisiin ja viherjauhelisänä esimerkiksi viiliin, jugurtteihin ja keittoihin. Sopii myös
loistavasti esimerkiksi pinaatin korvikkeeksi ruoan laittoon.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
S