HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Nokkostipat 50 ml - Frantsila

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Nokkostipat 50 ml - Frantsila

Markkinoija:Frantsila
11,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Rautainen troppi antamaan puhtia, kohottamaan vireyttä ja tukemaan vastustuskykyä

Tuotteen teho perustuu fytoterapeuttiseen luomunokkosuutokseen.
Sisältää: Vaikuttavia aineita ovat klorofylli a ja b, vitamiinit A (RE) , B1, B2, B6, C, E (TE), K1 koentsyymi Q10 eli ubikinoni, eteerinen öljy, parkkiaine, lesitiini, hivenaineet (rauta, kalsium, kalium, pii, seleeni, rikki, magnesium, mangaani, sinkki ja kromi) ja proteiinit. Poltinkarvoissa on asetyylikoliinia (1 %), histamiinia (0,1-0,5 %), serotoniinia (0,02 %), muurahaishappoa, etikkahappoa, sitruunahappoa, foolihappoa, pantoteenihappoa, biotiinia, koliinia, flavonoideja (kukissa), karotenoideja ja beetasitosterolia (juuressa).

Alcohol (alkoholi), Urtica dioica (nokkosen verso, uutos) 100 % Luomua
Käyttöohje:Tarvittaessa aikuisille 10-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois.
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
Vältä suuria määriä jos hemoglobiini on kovin korkea ja veri ns. "paksua". Liiallinen annostus raskauden aikana voi aiheuttaa supistelua.
Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
R