HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Nokkonen Shampoopala 100 g - Carita Cosmetiikka

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Nokkonen Shampoopala 100 g - Carita Cosmetiikka

Markkinoija:Carita Cosmetiikka
10,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Toimitus 5 – 7 arkipäivän kuluessa

TAI
Kuvaus

NOKKONEN SHAMPOOPALA normaaleille ja rasvoittuville hiuksille


Nokkonen on hyvin pesevä shampoopala ja soveltuukin hyvin rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle sekä ohuille ja hennoille hiuksille. Itse keräämämme nokkonen on superfoodia hiuksille ja sillä on hiusten kasvuun edistävä ja samalla tuuheuttava vaikutus. Nokkonen myös tasapainottaa talin eritystä ja elvyttää hiuspohjan verenkiertoa sekä parantaa hiusten luonnollista kiiltoa. 


Shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä. Shampoopala sisältää myös olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. 


Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ja lopuksi huuhtelee. Anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja.

Sisältää:Inci/ingredients: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Cannabis Sativa Seed Oil (Hamppuöljy), Aqua / Beer, Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Urtica Dioica (Nokkonen), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti)

Ei sisällä lisättyjä tuoksuja.
Lisätiedot
<