HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Nivel ja selkäpaketti 2, Seralgin + ArthroQ - Q Medi

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Nivel ja selkäpaketti 2, Seralgin + ArthroQ - Q Medi

Markkinoija:QMedi
115,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Nivelpaketti 2 - Seralgin ja ArthroQ yhdessä (G,L)

Tämä paketti on sinulle, jolla on varmasti sekä D-vitamiinitaso että ubikinonin tuotanto maksassa riittävällä tasolla. Liikut myös niin, että hiussuonesi ovat avoinna kuljettamaan tärkeät ravintoaineet nivelrustolle. Muutoin kannattaa hankkia Nivelpaketti 1.
Sisältää:Paketti sisältää kaksi tuotetta: ArthroQ ja Seralgin

ArthroQ
Ainesosasisältö: Tyyppi 2 kollageeniproteiini 300 mg. C vitamiini 160 mg. Mangaani 2 mg. Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, liivate (kapseli).
Pakkauksessa 60 kapselia.

Seralgin
Ainesosasisältö: Serratiopeptidaasi 100.000 U. Boswellia serrata extr. 250 mg, josta asetyyliboswelliinihappoa 160 mg. Kasvisselluloosakapseli. Kasvirasvojen magnesiumsuolat.
Pakkauksessa 60 kapselia.
Käyttöohje:ArthroQ: Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 kapselia nesteen kanssa iltaisin.

Seralgin: Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 kapselia

Mikäli 3 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen ei ole tullut riittävän hyvää tulosta, suositellaan kääntymään Nivelet Kuntoon - hoitomenetelmään auktorisoitujen fysio- tai muiden terapeuttien puoleen. He osaavat tarkistaa, onko nivelongelmien taustalla esim. virheasento tai muunlainen kuormitusvirhe kehossa.
Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
Nivelpaketti 2 - Seralgin ja ArthroQ yhdessä (G,L) Tämä paketti on sinulle, jolla on varmasti sekä D-vitamiinitaso että ubikinonin tuotanto maksassa riittävällä tasolla. Liikut myös niin, että hiussuonesi ovat avoinna kuljettamaan tärkeät ravintoaineet nivelrustolle. Muutoin kannattaa hankkia Nivelpaketti 1.