Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
NeuroWay 14 pss - Biomed

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

NeuroWay 14 pss - Biomed

Markkinoija:Biomed
46,20 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Vaniljanmakuinen rasvahappoliposomivalmiste jossa tärkeitä fosfolipidejä ja heraproteiinia. NeuroWay tarjoaa solujen kipeästi tarvitsemia rakennusaineita hyvin imeytyvässä ja turvallisessa muodossa. NeuroWay on kotimaisesta eläinraaka-aineesta eristettyä täysin puhdasta fosfolipidiuutetta, joka sisältää hermostomme tarvitsemia rasvayhdisteitä.

NeuroWay on helppokäyttöinen annospusseihin pakattu jauhe, joka liuotetaan mehuun tai veteen. NeuroWay nautitaan heti sekoittamisen jälkeen. Liposomimuodossa olevat fosfolipidit kulkevat vaurioitumattomina ruoansulatuskanavan läpi aina ohutsuoleen saakka, jonka seinämästä ne imeytyvät verenkiertoon. Liposomeilla on myöskin kyky läpäistä aivojen veriaivoeste, jolloin liposomi voi kiinnittyä vaurioituneeseen soluun ja luovuttaa sisältämänsä fosfolipidit sekä uudistaa solukalvorakennetta.
Sisältää:Heraproteiini, Eläinlesitiini (neurolipidi), Vanilja, D3-vitamiini (kolekalsiferoli), C-vitamiini (askorbiinihappo), E-vitamiini (alfatogoferoli)
Käyttöohje:Liota pussin sisältö lasilliseen vettä, mehua, jogurttia tms. Anna seistä hetki ja sekoita uudelleen ennen nauttimista.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
V