Luontaistuntijan verkkokauppa uudistui!

HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Mulberry 60 tabl - New Nordic

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Mulberry 60 tabl - New Nordic

Markkinoija:New Nordic
22,00 €
440,00 € / kg
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
VERENSOKERIN HALLINTAAN
Mulberry™ tabletit on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tukea verensokeritasapainon hallintaan. Tabletit perustuvat perinteiseen Japanilaiseen yrttiyhdistelmään. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasapainoa ja tukee painonhallintaa.

- Hillitsee makeanhimoa ja helpottaa terveellisemmän ruokavalion omaksumista - Tukee pysyvää painonhallintaa vähentämällä hiilihydraattien imeytymistä ja muuttumista glukoosiksi. Helpottaa siten myös ruokailun jälkeistä väsymystä.
Sisältää:Täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), mulperipuun lehtiuute (Morus Alba L.), vesi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kivennäisaine (kromipikolinaatti)
Käyttöohje:1 tabletti 3 kertaa päivässä nesteen kera 10 minuuttia ennen ruokailua. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville eikä imettäville.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
SOPIVUUS ERITYISRUOKAVALIOIHIN: Sokeroimaton, laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja soijaton valmiste. Ei sisällä keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sopii vegetaristeille ja vegaaneille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Ei testattu eläimillä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.