HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
- 21%
Mulberry 120 tabl - New Nordic

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Mulberry 120 tabl - New Nordic

Markkinoija:New Nordic

Normaali hinta: 42,90 €

Erikoishinta: 33,90 €

Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

VERENSOKERIN HALLINTAAN 


Mulperipuun lehtiuutetta ja kromia sisältävä ravintolisä verensokeritasapainon hallintaan. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasapainoa ja tukee painonhallintaa.


- Hillitsee makeanhimoa ja helpottaa terveellisemmän ruokavalion omaksumista 
- Tukee pysyvää painonhallintaa vähentämällä hiilihydraattien imeytymistä ja muuttumista glukoosiksi. Helpottaa siten myös ruokailun jälkeistä väsymystä.


Sisältää:Täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), mulperipuun lehtiuute (Morus Alba L.), vesi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kivennäisaine (kromipikolinaatti).

Päiväannos (3 tablettia) sisältää:

Kromi 20 µg (50 % päivän saantisuosituksesta)
mulperipuunlehtiuute (Morus alba L.) 1200 mg
- josta deoksinojirimyysiniä 1%(DNJ)
Käyttöohje:1 tabletti 3 kertaa päivässä nesteen kera 10 minuuttia ennen ruokailua. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville eikä imettäville.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
<