HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Monizym Enzymes 60 kaps - Natura Media

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Monizym Enzymes 60 kaps - Natura Media

Markkinoija:Natura Media
22,20 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Huono ruoansulatus?
Sisältää entsyymejä, jotka on tuotettu mikro-organismien avulla, parhaan laadun takaamiseksi.
Entsyymit pilkkovat laktoosia, viljoja, tärkkelystä, valkuaista (proteiinit) ja hajottavat rasvoja.
keventää vatsasi taakkaa.

Terveellinen elämä
Ilman terveellistä ruokaa on mahdotonta pysyä terveenä, mutta hyvästäkään ruokavaliosta tai maitohappobakteerikuureista ei ole apua, jos ruoka ei pilkkoudu tai imeydy ja sen vuoksi johtaa monimuotoisiin ja vaikeasti selvitettäviin suoliston vaivoihin. Pitäisi olla tietoinen siitä, ettei vatsan turvotus, röyhtäily, poltteleva närästys, väsymys ja ilmavaivat ruokailun jälkeen ole normaalia ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. On ymmärrettävä, että nämä oireet johtuvat heikosta entsyymiaktiivisuudesta ja että entsyymivalmisteet auttavat parantamaan tätä aktiivisuutta.

Entsyymi on elämän eliksiiri
Ruoansulatusjärjestelmä ei imeytä ruokaa sellaisenaan, vaan sen tehtävänä on pilkkoa ruoka niin pieniin molekyyleihin, että ne voivat imeytyä ja elimistö voisi käyttää niitä hyväkseen. Tämä entsyymiaktiivinen toiminta huolehtii elimistömme energiansaannista, immuunipuolustuksesta ja itse asiassa koko aineenvaihdunnastamme ja elämästämme. Ilman entsyymejä ruoasta ei saa riittävästi energiaa, vitamiineja ja hivenaineita ja sen seurauksena ilmenee väsymystä, vatsan turvotusta ja kaasun muodostusta. Muita haittavaikutuksia voi tulla sulamattoman ruoan aiheuttaman suolistohiivan, parasiittien ja mädättäjäbakteereiden liikakasvun vuoksi.
Sisältö: 60 kapselia

Sisältää:Entsyymiseos (maltodekstriini, lipaasi, alfa-amylaasi, proteaasi, fytaasi, alfa-galaktosidaasi, beeta-galaktosidaasi, laktaasi), kapseliaine (kasviselluloosa), inuliini, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kapselikuoren väri (titaanidioksidi).
Käyttöohje:1 kapseli ennen aterioita.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Lisätiedot
H