HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Molkosan 200ml - Vogel

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Molkosan 200ml - Vogel

Markkinoija:Vogel
7,20 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Vatsan hyvinvointiin.
Vatsanhyvinvointiin Molkosan rauhoittaa vatsaa, tehostaa ruoansulatusta sekä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen tuki painonhallinnassa. Miedomman makuisessa, uudistuneessa Molkosanissa on runsaasti vatsaa hellivää L+ -maitohappoa muttei lainkaan laktoosia eikä kaloreita.

Molkosan luo suotuisan ympäristön suolen hyville bakteereille, jolloin ravinteet imeytyvät, puolustusjärjestelmä toimii ja olo on energinen.

Vogelin Molkosan on jo yli 60 vuoden ajan ollut monille se ainoa ja alkuperäinen maitohappoinen terveysjuoma. Mistään uudesta asiasta ei siis ole kyse, vaikka hapanmaitotuotteiden terveellisyydestä puhutaankin nykyään uutena keksintönä.

Molkosan sopii hyvin myös jano- ja dieettijuomaksi.
Sisältää:Maitohappokäytetty heratiiviste (maidosta), hedelmämehutiiviste (musta-aronia 18%, granaattiomena 8%), kalsiumlaktaatti, luontainen aromi, kaliumsitraatti, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaineet (stevioglykosidit).

Hellävävaraisesti pastöroitu. Kaloriton, laktoositon.
Käyttöohje:Ravista Molkosan Fruit -pulloa ennen käyttöä, sillä osa hedelmämehusta voi laskeutua pullon pohjalle, mikä kertoo tuotteen luonnonmukaisuudesta.
Sekoita 1,5 rkl (20 ml) Molkosan Fruitia lasilliseen kylmää vettä tai kivennäisvettä.
Nauti Molkosan Fruitia päivittäin vähintään viikon ajan, niin ehdit huomata juoman hyvää tekevät vaikutukset.
Sopii jatkuvaan, pitkäaikaiseenkin käyttöön koko perheelle.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
V