HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Vatsa Kuntoon -kirja (Kaarlo Jaakkola) - Mividata

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Vatsa Kuntoon -kirja (Kaarlo Jaakkola) - Mividata

Markkinoija:Mividata
14,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Ruoansulatuksen ongelmat ja sairaudet voivat oireilla perinteisten ummetuksen, ripulin ja närästyksen lisäksi muun muassa väsymyksenä, masennuksena, kipuina, muistiongelmina ja päänsärkynä.

Yli miljoona suomalaista kärsii ruoansulatuselimistön sairauksista. Monet kärsivät vuosikausia saamatta apua. Paraneminen on mahdollista ravitsemushoidon tuella. Tavallisesta ruoasta on kuitenkin vaikea saada niin monipuolista ravintoa, että ihminen pysyisi terveenä yhä myrkyllisemmäksi käyvässä ympäristössä. Mitä isompi on elimistön myrkkykuormitus, sitä tärkeämpää on käyttää elimistöä puhdistavia ja solujen vaurioita korjaavia ravintolisiä, antioksidantteja. Mikäli elimistö saa riittävästi pienoisravintotekijöitä, mahalaukun ja ruoansulatuskanavan pintasolukot pääsevät uudistumaan ja ruoansulatuskanava toipumaan.

Vatsa kuntoon pokkarin kirjoittaja on kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola, joka on toiminut yli 30 vuotta ravitsemushoitoihin perehtyneenä lääkärinä kymmenille tuhansille potilaille perustamillaan Antioksidanttiklinikoilla.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
R