HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Mirella kuukautiskuppi S - Tuisa

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Mirella kuukautiskuppi S - Tuisa

16,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Mirella-kuukautiskuppi on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista, ja siinä on kätevä tyhjennysventtiili! Venttiiliä voit käyttää, jos et pääse tyhjentämään ja huuhtelemaan kuppia sen ollessa täynnä.

Kuukautiskuppi on käytössä taloudellinen tapa korvata tavalliset siteen ja tamponit. Se on hygieeninen ja ympäristöystävällinen ja miellyttävä käyttää. Sitä voi käyttää myös nukkuessa ja urheillessa; kuukautiskupin käyttäminen antaa vapauden nauttia mm. uimisesta!

Mirella-kuukautiskuppi voi kerätä 3 kertaa enemmän nestettä verrattuna tavallisiin siteisiin tai tamponeihin, ja antaa maksimaalisen suojan jopa 12 tunniksi!

Säilytä Mirella-kuukautiskuppia mukana tulevassa pussissa. Vältä kupin altistamista auringonvalolle.

Saatavilla kahta kokoa:
S-koko halkaisija 40 mm, alle 25-vuotiaille naisille.
L-koko halkaisija 44 mm, suunniteltu synnyttäneille sekä yli 25-vuotiaille naisille.
Sisältää:Pakkaus sisältää kuukautiskupin, säilytyspussin sekä käyttöohjeet.
Käyttöohje:Ennen käyttöä

Desinfioi kuukautiskuppi kuumassa vedessä 5–7 minuutin ajan ennen jokaisten kuukautisten ensimmäistä käyttökertaa.Paikoilleen asettaminen

Pese kätesi huolellisesti ennen kuin asetat kupin paikoilleen.

Tapa 1
1. Purista kupin pohjaa etusormella ja peukalolla. 2. Taita C-kirjaimen muotoon ja aseta paikoilleen emättimeen.

Tapa 2
1. Pidä kuppia peukalon ja nimettömän välissä. 2. Työnnä silikonirengasta sisäänpäin syvään yhdestä kohdasta etusormellasi. 3. Pidä sitten oikea ja vasen puoli tiukasti puristettuna etusormella ja peukalolla toisiinsa asettaessasi kuukautiskupin emättimeen.Tyhjentäminen

Tyhjennä Mirella-kuukautiskuppi vuodon määrä huomioiden, 2–4 kertaa vuorokaudessa. Pese kädet huolellisesti ennen kupin poistamista.

Purista kupin pohjaa peukalolla ja etusormella, jotta alipaine poistuu. Vedä sitten kuppia alaspäin keinutellen sitä puolelta toiselle. Voit vaihtoehtoisesti puristaa varovasti poistosuutinta kiertäen sitä samalla kun vedät kupin ulos.

Huuhtele kuppi vedellä ennenkuin asetat sen uudestaan sisään. Valmistaja suosittelee pesemään Mirella-kuukautiskupin miedolla saippualla ja huuhtelemaan hyvin lämpimällä vedellä jokaisen tyhjennyksen välissä.
Jos huomaat käytön aikana sivuvaikutuksia, lopeta käyttö välittömästi ja ota yhteyttä terveydenhoitajaan.