HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Merilevä Shampoopala 100 g - Carita Cosmetiikka

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Merilevä Shampoopala 100 g - Carita Cosmetiikka

Markkinoija:Carita Cosmetiikka
10,90 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

MERILEVÄ SHAMPOOPALA normaaleille/ kuiville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle (tuoksuton)


Merilevä shampoopala soveltuu hyvin kuiville ja normaaleille hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Shampoopalan sisältävällä merilevällä on myös otollinen vaikutus hennoille ja ohuille hiuksille sekä värjätyille ja käsitellyille hiuksille. 


Shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä hoitavaa Nilotica sheavoita. Sheavoi hoitaa hyvin hiuksia ja on hellä myös herkälle hiuspohjalle. Merilevällä on edullinen vaikutus hiusten kasvuun ja ehkäisevä vaikutus hiusten harvenemiseen. Merilevä tuuheuttaa hiuksia antaen niille samalla ryhtiä. Shampoopala sisältää myös olutta, jolla on myös hiuksia tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus.


Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ja lopuksi huuhtelee. 


Anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja. 

Sisältää:Inci/Ingredients: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Cannabis Sativa Seed Oil (Hamppuöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Aqua / Beer, Fucas Vesiculosis (Merilevä), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti)

Ei sisällä lisättyjä tuoksuja.
Lisätiedot
<