HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Mänty eteerinen öljy 10ml - Frantsila

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Mänty eteerinen öljy 10ml - Frantsila

Markkinoija:Frantsila
8,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

Eteerinen mäntyöljy – raikas metsän tuulehdus


Eteerisessä mäntyöljyssä on raikas ja voimakas, kuivan balsaminen, jopa tärpättinen tuoksu. Mäntyöljyssä on metsän virkistävää voimaa, joka energisoi, stimuloi ja terästää keskittymiskykyä. Antiseptinen ja desinfioiva mäntyöljy raikastaa ja puhdistaa tehokkaasti huoneilmaa. Se avaa hengitysteitä. Runsaasti antioksidantteja sisältävä öljy rentouttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.


Eteerinen mäntyöljy uutetaan kuivatislaamalla männyn havuista. Tiesitkö, että mänty on Suomen yleisin metsäpuu, joka voi elää yli 400-vuotiaaksi? Kestävät männyt saattavat selviytyä kuin ihmeen kaupalla hengissä useastakin metsäpalosta.


Amerikan alkuperäiskansat hyödynsivät männyn tehokkaita ominaisuuksia keripukin ehkäisyyn ja täyttivät sillä patjoja suojautuakseen täiltä ja kirpuilta. Männyn pihkasta valmistetaan muun muassa tervaa, pikiöljyä ja tärpättiä. Puun C-vitamiinipitoisia nuoria kerkkiä käytetään erilaisiin lääkkeisiin ja rohdoksiin.

Sisältää:Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy)

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.
Käyttöohje:Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.
Lisätiedot
Mänty eteerinen öljy 10ml - Frantsila