HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Magnex Sitraatti+B6 150 tabl. | AITO hyvän olon kauppa

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Magnex Sitraatti+B6 150 tabl. | AITO hyvän olon kauppa

Magnex Sitraatti+B6 150 tabl - Vitabalans

Markkinoija:Vitabalans
12,00 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus

VAHVA MAGNESIUM-B6-VALMISTE – KAMPANJAPAKKAUS


Magnesiumia on eniten luustossa, lihaksissa ja pehmytkudoksissa. Magnesiumilla on monia tärkeitä elimistön säätelytehtäviä, ja se on olennainen aine mm. hermoston ja lihasten toiminnassa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta. Magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina ja lihasten normaalia toimintaa.


Magnesium+B6-vitamiiniyhdistelmä on sopiva urheilijoille ja liikuntaa harrastaville lihasten energiansaannin turvaamiseksi. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa.

B6-vitamiinilla on muitakin tärkeitä tehtäviä elimistössä. Se edistää mm. veren punasolujen muodostusta, immuunijärjestelmän toimintaa, hermojärjestelmän toimintaa ja hormonitoiminnan säätelyä.

Sisältää:Magnesiumsitraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, polydekstroosi, hypromelloosi, polyetyleeniglykoli), väriaine (titaanidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi.

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:

Magnesium 375 mg
B6-vitamiini 3,0 mg

Ei sisällä sokeria.
Käyttöohje:2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
Magnex Sitraatti+B6 150 tabl - Vitabalans