HYVÄN OLON VERKKOKAUPPA

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Magnesia 375mg 140 tabl - Hankintatukku

Tuplaklikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Magnesia 375mg 140 tabl - Hankintatukku

Markkinoija:Hankintatukku
9,50 €
Tuotevalikoimat ja hinnat vaihtelevat myymälöittäin

Saatavuus:Varastossa

TAI
Kuvaus
Pureskeltavat magnesiumtabletit

Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle ja lihaksille tärkeä kivennäisaine. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä proteiinisynteesiä. Magnesium on myös luuston ja hampaiden tärkeä rakennusaine. Magnesiumin tarve lisääntyy mm. raskaan ruumiillisen työn, imeytymishäiriöiden sekä runsaan alkoholin käytön seurauksena. Magnesium varmistaa sydämen ja lihaksiston maksimaalisen suoritustason (mm. urheiltaessa). Magnesiumin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto, runsas sokerin, suolan, eläinrasvojen ja alkoholin käyttö, paasto ja runsas liikunta. Tarve kasvaa myös raskauden aikana. Magnesiumin puute aiheuttaa mm. lihasheikkoutta ja väsymystä. Magnesiumia pidetään luonnon omana hermostoa rauhoittavana aineena.
Sisältää:Ainesosat vuorokausuannoksessa (1 tabl): Magnesiumoksidia, jossa magnesiumia 375 mg (93%) Sorbitolia, fruktoosia, paakkuuntumisenestoainetta, happamuudensäätöainetta, luontaista appelsiini-sitruuna-aromia, pintakäsittelyainetta.
Käyttöohje:1 tabeltti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Lisätiedot
P